Szobafoglalás

Adatvédelmi nyilatkozat

A diamanthotel.hu weboldal üzemeltetőjének Adatvédelmi Nyilatkozata

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett, www.diamanthotel.hu oldalon elérhető portál (ideértve a nyilvános fórumokat is) és az annak részét képező valamennyi interaktív és egyéb szolgáltatás (együttesen: szolgáltatás) keretében végzett - a felhasználók személyes adatainak - kezelésére vonatkozó adatvédelmi, adatkezelési és adatfeldolgozói szabályokat tartalmazza.

ADATKEZELŐ ADATAI:

  1. Az adatkezelő neve: EURO-ÓVÁR-SPED Kft.
  2. Képviselője: Szalay Ivett
  3. Az adatkezelő címe/székhelye: 9225 Dunakiliti, Csölösztői u. 1.
  4. Elérhetőség: info@diamanthotel.hu
  5. Az adatkezelés megnevezése: az adatkezelés a felhasználók önkéntes, határozott és kellő tájékoztatás utáni hozzájárulása alapján történik az internetes honlapon regisztrált felhasználók esetében.
  6. Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.
  7. A Szolgáltatás technikai hátterének biztosítását, a szerverek üzemeltetését az üzemeltető végzi. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják az Adatvédelmi Nyilatkozat feltételeit. Az Adatvédelmi Nyilatkozat folyamatosan elérhető a szolgáltatás regisztrációs felületén. A szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az adatkezelő maga az üzemeltető, aki adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A Szolgáltatás felhasználóira vonatkozó adatok az üzemeltető szerverein kerülnek tárolásra. Az adatkezelés csak meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében történik, s kizárólag olyan adat kezelése, mely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas, csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig.
  8. A Szolgáltatással összefüggésben keletkezett személyes adatok kezelésének időtartama a felhasználóval fennálló jogviszony fennállásának idejéig terjed. Ezt követően 8 napon belül a volt felhasználóra vonatkozó, általa megadott adatok törlésre, illetve a volt felhasználó személyes adatai statisztikai célú felhasználás céljából anonimizálásra kerülnek.
  9. Az üzemeltető által kezelt személyes adatokat kizárólag az üzemeltető munkavállalói ismerhetik meg. A személyes adatok kezelése során az üzemeltető munkavállalói mindig a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járnak el.

ADATKEZELÉS CÉLJA:

  1. Az üzemeltető által végzett adatkezelés elsődleges célja a szolgáltatás hatékony, biztonságos és személyre szabott formában történő biztosítása. Az üzemeltető által végzett adatkezelésnek az is a szolgálati célja, hogy a regisztrált felhasználókat azonosíthassa, a szolgáltatás használata során felmerült vitákat rendezze, a felhasználók számára felvilágosításokat adjon, közreműködjön a működési és szolgáltatásban előforduló problémák elhárításában, az üzemeltetőt megillető jogok biztosításában.
  2. Az üzemeltető a személyes adatok: feldolgozását tisztességesen és törvényesen végzi; gyűjtését csak meghatározott, egyértelmű és törvényes célból végzi, és további feldolgozásukat nem folytatja e célokkal összeférhetetlen módon. gyűjtése és/vagy további feldolgozása során figyelemmel van arra, hogy a személyes adatok a gyűjtésük és/vagy feldolgozásuk célja szempontjából megfelelőek, relevánsak és nem túlzott mértékűek legyenek; gyűjtése, kezelése során figyelemmel van arra, hogy az adatok pontosak, és ha szükséges, időszerűek legyenek; minden ésszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a hibás vagy hiányos adatok, tekintettel gyűjtésük vagy további feldolgozásuk céljaira, törlésre vagy helyesbítésre kerüljenek; tárolását olyan formában végzi, amely az érintettek azonosítását csak az adatok gyűjtése vagy további feldolgozása céljainak eléréséhez szükséges ideig teszi lehetővé. Az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadásával a regisztrált felhasználók hozzájárulnak az üzemeltető által végzett fenti célú adatkezelésekhez.

REGISZTRÁCIÓ:

  1. A felhasználók által magukról önkéntesen megadott adatok felhasználhatóak a felhasználók profiljaiban marketing,- és reklámcélokra is. A személyre szabott szolgáltatás keretében az üzemeltető a felhasználók egyéni profiljának felhasználásával a profiloknak megfelelő reklámokat juttathat el a felhasználók részére hirdetéseken keresztül, illetve egyéb módon. Az üzemeltető a reklámok eljuttatásakor betartja a gazdasági reklámtevékenységről szóló 1997. évi LVIII. tv. rendelkezéseit is.
  2. Az üzemeltető a felhasználók részére a szolgáltatókkal történő levelezésre, érdeklődési körük kiválasztására lehetőséget biztosít. Ezek segítségével az üzemeltető a felhasználók részére a már megadott preferenciáik, illetve az általuk már megadott adatok alapján marketing és reklámcélú üzeneteket is eljuttathat a felhasználókhoz.
  3. A szolgáltatás használata korlátozott körben regisztráció nélkül („személyes azonosításra alkalmas adatok megadása nélküli használat”) is lehetséges. Egy adott email címről történő első vásárlás után a Vásárló automatikusan generált bejelentkezési jelszót kap a rendszertől, mellyel regisztrált felhasználóvá válik.
  4. A regisztráció során kötelezően megadandó adatok, a célhoz kötöttség elvének megfelelően, kizárólag olyan adatok tartoznak, amelyek egy-egy szolgáltatás biztonságos és jogszerű hozzáféréséhez, illetve használatához elengedhetetlenül szükségesek.
  5. A kötelezően megadandó adatok különösen a felhasználó azonosításához szükséges
    • vezetéknév,
    • keresztnév,
    • e-mail cím
  6. A felhasználót bármikor megilleti az a jog, hogy bizonyos adatokat nem ad meg. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az adatkezelés alapja a felhasználó határozott és előzetes hozzájárulása. Ez a fenti körülmény azonban természetesen azzal járhat, hogy a felhasználó bizonyos szolgáltatásokat nem vehet igénybe.
  7. Az üzemeltető a szolgáltatást a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-ban foglalt adatelkerülés és adattakarékosság elvét betartva üzemelteti. A szolgáltatás használata során egyes felhasználói adatok automatikusan az üzemeltető kezelésébe kerülnek.
  8. A szolgáltatás felhasználói számítógépeinek egyes adatai és IP címei a honlap­ látogatottsági adatok generálása, az esetlegesen felmerülő hibák és támadási kísérletek detektálása céljából naplózásra kerülnek. Ezen adatok némelyike személyes adatoknak minősül, kezelése a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően történik.
  9. A napló-fájlokról statisztika készül. A havi napló-állományokat az üzemeltető szerverén egy éven keresztül tárolja, például annak megállapítása céljából, hogy a webhely mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott, majd törli. A felhasználók IP címeit az üzemeltető semmilyen más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személye azonosítható lehetne.

EGYÉB SZABÁLYOZÁS

  1. Az üzemeltető kifejezett jogszabályi rendelkezés hiányában csak a felhasználó kifejezett hozzájárulásával adja át harmadik személyeknek a felhasználó személyes azonosítására alkalmas adatokat. A felhasználói személyes adatok harmadik személyekkel való közlésére az alábbi esetekben is sor kerülhet: Amennyiben a szolgáltatás bizonyos részeit (co-branded oldalakat) független szolgáltatók biztosítják, illetve üzemeltetik és ezeket a felhasználó igénybe veszi és ennek során személyes adatokat ad meg, az ilyen adatkezelésre a független szolgáltató adatvédelmi nyilatkozatában foglaltak vonatkoznak. Bankkártyás fizetés esetén a felhasználó elfogadja, hogy az üzemeltető által a diamanthotel.hu weboldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a SIX Payment Services (Europe) S.A. Magyarországi Fióktelepe (IP West Irodaház,Budafoki út 91-93. C épület 1117 Budapest), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. Az üzemeltető együttműködik a nyomozati szervekkel és a bíróságokkal a szolgáltatás keretén belül elkövetett jogsértések (csalás, szellemi alkotásokhoz fűződő jogok megsértése, stb..) felderítése érdekében. Az üzemeltető a jogszabályi rendelkezésen alapuló adatkéréseket teljesíti és ennek keretében a felhasználókról kezelt adatokat kiadhatja az erre jogosult szervnek vagy személynek.
  2. A szolgáltatás keretén belül észlelt kétséges vagy jogsértő tevékenységekkel kapcsolatban az üzemeltető jogosult felhívásokat, vagy közleményeket küldeni, vagy elérhetővé tenni a felhasználó adatainak felhasználásával is. Jogosult a jogsértő, vagy valószínűsíthetően jogsértő hozzászólást, értékelést, bejegyzést vagy tartalmat előzetes értesítés nélkül eltávolítani. Az üzemeltető, mint közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információ tartalmát, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
  3. Az üzemeltető mindenkor az iparági standardoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket foganatosít, de a technika gyors mértékű változása és fejlődése miatt nem tudja garantálni, hogy a felhasználóknak a szolgáltatás keretében kifejtett tevékenységével kapcsolatos, vagy a szolgáltatáson belül megjelenített személyes adatai kizárólag az Adatvédelmi Nyilatkozatban meghatározott módokon kerülnek kezelésre. Harmadik személyek, vagy akár más felhasználók is képesek lehetnek arra, hogy jogellenesen az adatvédelmi és személyiségi jogokat védő jogszabályi rendelkezések oltalma alá tartozó üzeneteket vagy adatokat hallgassanak le, vagy fürkésszenek ki. A felhasználó is megadhatja az Adatvédelmi Nyilatkozatban lehetővé tett módon a felhasználó személyes adatait harmadik személynek, aki azt jogellenes célra vagy módon is felhasználhatja. Mindezen esetekben az üzemeltető felelőssége kizárt.
  4. Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a alapján az üzemeltető a felhasználó kifejezett hozzájárulása hiányában is jogosult bizonyos személyesnek minősülő adatok, többek között számlázási és forgalmi adatok kezelésére. Az üzemeltető az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezelheti az igénybe vevő, a felhasználó azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatokat, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtására irányuló szerződésből származó díjak számlázása céljából kezelheti az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos olyan személyes adatokat, amelyek a díj meghatározása és a számlázás céljából elengedhetetlenek, így különösen a szolgáltatás igénybevételének időpontjára, időtartamára és helyére vonatkozó adatokat, a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek
  5. Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény alapján az Internet-hozzáférést biztosító és más hírközlési szolgáltatók is jogosultak bizonyos körben a felhasználó személyes és egyéb adatainak kezelésére.
  6. A felhasználót kizárólagos felelősség terheli a személyes azonosítójuk és jelszavuk használatáért, az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért. A fokozott biztonság érdekében javasolt a felhasználóhoz való kapcsolódásának tényét és a felhasználóhoz kapcsolódó jelszót titkosan kezelni. Amennyiben a felhasználó ezeket az adatokat mégis felfedi egy harmadik személynek, ennek az lehet a következménye, hogy elveszítheti a szolgáltatás keretében az üzemeltető és más adatkezelők által kezelt adatai feletti rendelkezés lehetőségét és jogilag kötelező érvényű ügyletek személyes kötelezettjévé is válhat. Ilyen esetben javasolt az azonosító vagy jelszó haladéktalan megváltoztatása.
  7. A szolgáltatás használatával a felhasználó és az üzemeltető hírközlés útján létesít egymással kapcsolatot. Az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez az üzemeltető részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Az üzemeltető az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint maximálisan törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön és ennek érdekében az iparági standardoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket foganatosít (például tűzfalak és bizonyos esetekben az SSL vagy más titkosítási protokollok használatával).Az üzemeltető végrehajtja a megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket a személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisülése, véletlen elvesztése, megváltoztatása, jogosulatlan nyilvánosságra hozatala vagy hozzáférése elleni védelme érdekében, továbbá a feldolgozás minden más jogellenes formája ellen.
  8. Az üzemeltető, mint adatkezelő, kérésre köteles tájékoztatást adni a felhasználónak
    • az üzemeltető által kezelt adatairól,
    • az adatkezelés céljáról, jogalapjáról,
    • időtartamáról,
    • kik és milyen célból kapják, vagy kapták meg az adatokat.
  9. A felhasználóknak korlátlanul joga van kérni adatai törlését az info@diamanthotel.hu e-mail címen. A törlés az e-mail kézbesítését és elolvasását követő 8 napon belül történik meg.
  10. Az a felhasználó, aki úgy ítéli meg, hogy az üzemeltető megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, e körben kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.
  11. Az üzemeltető a felhasználó által a szolgáltatás keretén belül közzétett információkért mindennemű felelősségét kizár.
  12. Amennyiben az üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a felhasználó az Adatkezelési Szabályzatban írtakat megsértette, a szolgáltatás használata során más személy személyes adatait jogosulatlanul, vagy jogsértő módon adta meg, akkor az üzemeltető megtesz minden szükséges jogi intézkedést az okozott kár megtérítésének érvényesítése, valamint a jogsértő személy jogi úton történő felelősségre vonásának kezdeményezése érdekében.
  13. Amennyiben valaki a szolgáltatáson belül nyilvánosan hozzáférhető, vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértő módon (direkt marketing célokra, stb..) használja, vagy egyébként az Adatkezelési Szabályzatban foglalt rendelkezéseket megszegi, illetve a szolgáltatás használata során ilyen kárt okoz, úgy az Üzemeltető megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítésének érvényesítése iránt, a jogsértő jogi felelősségre vonásának kezdeményezése iránt.
  14. Amennyiben az üzemeltető az Adatvédelmi Nyilatkozatot módosítja, az üzemeltető a módosított Adatvédelmi Nyilatkozatot köteles közzétenni a szolgáltatás nyitóoldalán. Az Adatvédelmi Nyilatkozat módosítása a közzététel napján lép hatályba.

SZERZŐI ÉS KAPCSOLÓDÓ JOGOK:

  1. Az a jogosult, akinek a szerzői jogi törvény által védett szerzői művén, előadásán, hangfelvételén, műsorán, audiovizuális művén, adatbázisán fennálló jogát, továbbá a védjegyek és a földrajzi árujelzők oltalmáról szóló törvényben meghatározott, a védjegyoltalomból eredő kizárólagos jogát az üzemeltető által hozzáférhetővé tett információ - ide nem értve a hozzáférhetővé tett információ szabványosított címét - sérti (a továbbiakban: jogosult), teljes bizonyító erejű magánokiratba vagy közokiratba foglalt értesítésével felhívhatja az üzemeltetőt a jogát sértő tartalmú információ eltávolítására. Az értesítésnek tartalmaznia kell:
    • 1.a sérelem tárgyát és a jogsértést valószínűsítő tények megjelölését;
    • 2.a jogsértő tartalmú információ azonosításához szükséges adatokat;
    • 3.a jogosult nevét, lakcímét, illetve székhelyét, telefonszámát, valamint elektronikus levelezési címét.

Az üzemeltető köteles az értesítés alapján a 2001. évi CVIII. Törvény 13. §-ában meghatározott eljárás lefolytatására, az abban foglalt feltételek és szabályok betartásával.

Recepció - Hall

A Diamant Hotel egyedülállóan csodálatos környezetben, a vadregényes Dunakilitin várja kedves vendéit. A recepciós munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak Vendégeink rendelkezésére.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem terasza

A Duna Korzó éttermünk vízparti terasza, amely nyáron felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg vendégeinket. Jó idő esetén grill teraszunk várja az ínyencségre vágyó vendégeket.
 

Részletek ›
Külső élménymedence, csúszdával

Mindazok a kedves Vendégeink, akik a forró nyári hőségben felfrissülésre vágynak, a külső élménymedencékben fürödhetnek, ahol egy hatalmas csúszda teszi teljesebbé az élvezetet.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem

Diamant Hotelünk első osztályú éttermét ajánljuk, amennyiben eleganciára vágyik.
A nyugodt, elegáns helyszín a szolídabb, beszélgetős ünneplés kitűnő helyszíne.

Részletek ›
Greenfield Pub - angol stílusú pub

Hamisítatlan angol stílusban várja szórakozni vágyó vendégeit. Lehetőségek tárháza határtalan a jókedv fokozására: 4 sávos bowling bajnokság, biliárd, csocsó, darts biztosítja a kollégák közös szórakozási lehetőségét.

Részletek ›
4 sávos bowling pálya

Hotelünk egyik különlegessége a hozzá kapcsolódó angol stílusú söröző, melyben helyet kapott egy négyállásos amerikai bowling pálya, egy billiárd asztal, darts és asztali foci is.

Részletek ›
Club helyiség, és terasz

Klubhelyiségeink ideális hangulatot biztosítanak a kellemes délutáni és esti kikapcsolódáshoz.  Akik a természet szépségeit élveznék inkább, azokat a teraszunkon várjuk.

Részletek ›
Wellness komplexum, belső medencékkel

A wellness az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent.

Részletek ›
Wellness drink bár

Hotelünk wellness részlege tökéletes lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a test teljes regenerálódásához. A wellness hétvégét még élvezetesebbé teszi egy kellemes meleg ital, facsart gyümölcslé vagy egy finom koktél, melyek széles választéka megtalálható wellness drink bárunkban.

Részletek ›
Gyerekmedence, és bébi pancsoló

A Diamant Hotel ****, Szigetköz számára fontos, hogy családbarát, gyerekbarát, bababarát szállás legyünk. Bízunk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal csemetéjének is boldog és vidám napokat tudunk szerezni és ezáltal az együtt eltöltött idő öröme kellemes emlék maradjon a család minden tagja számára.

Részletek ›
Thai masszázs szoba

A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Részletek ›
Zárt, őrzött parkoló

Aki ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére, számos olyan élménnyel gazdagodik, ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket és pihenteti a testet. Ennek a gyönyörű tájnak a szívében fekszik a Diamant Hotel****, amely valóságos ékszer a természetet kedvelők köreiben. Hotelünk tágas és őrzött parkolórésszel rendelkezik.

Részletek ›
Füli ugriparkja, kétszintes játszóház

A kétszintes játszóház minden korosztály számára kalandos szórakozást ígér. Számtalan élményt kínál a függőhíd, a boksz zsák, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence és mászófal.

Részletek ›
Homokos Duna-parti strand, vízi biciklikkel, kajakokkal

A Duna-parton fekvő Diamant Hotel**** igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők körében; csodálatos teret biztosít strandoláshoz és a vízi sportokhoz.

Részletek ›
Duna-parti csúszda

A teljességre törekszünk, ezért igyekszünk a babák-gyermekek kényelméről, védelméről, öröméről is gondoskodni, mialatt az anyukák és az apukák is megkapják a pihenéshez, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz szükséges nyugalmat.

Részletek ›
Hatalmas játszótér, fa játékokkal, trambulinnal

A hotel 5 hektáros parkját az épület elzárja a forgalomtól, így a kert pompás színteret biztosít a játéknak és a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A szabadban korszerű homokozók, csúszdás faerődítmény, mászókák, kisházak, hinták, trambulin és óriáscsúszda várja a gyerekeket.

Részletek ›
Röplabdapálya

A röplabda izgalmas csapatjáték, amelyben a labdát a pálya közepén kihúzott hálón keresztül az ellenfél oldalára kell ütni. A röplabda gyors és sokoldalú mozgást igényel, ezért igen közkedvelt a fiatalok körében. Az igényesen kialakított röplabdapályánk még élvezhetőbbé teszi a játékot.

Részletek ›
Teniszpálya

A 19. század egyik legnépszerűbb sportága ma is óriási népszerűségnek örvend; előszeretettel űzik a fiatalok és idősek is egyaránt. A tenisz ma már olimpiai sportág. Kiváló minőségű teniszpályáink élvezetes játékot biztosítanak minden játszani vágyó vendégünknek.

Részletek ›
Tűzrakó, bográcsozó hely

A magyar konyha egyik kihagyhatatlan finomsága a bográcsban elkészített gulyás. A hotel erre a célra kialakított tűzrakó és bográcsozó helyet biztosít a vendégeinek, akik maguk is szeretnének megpróbálkozni e különleges ínyencség elkészítésével.

Részletek ›
Noel bárkája, kisállat simogató

Nincs olyan gyerek, aki ne szeretné az állatokat. Van viszont sok, aki bármennyire szeretné, nem teheti meg, hogy kis kedvencet tartson a lakásban, házban. Állatsimogatónkban találkozhatnak a gyerekek számos ritkaságnak számító állattal, többek között mini ló, kameruni törpekecske, juh és természetesen a baromfiudvar lakói - Noel bárkája elnevezéssel.

Részletek ›
Diamant Rendezvénysátor

A Hotel páratlanul szép parkjában található fixen telepített hűtött- fűtött rendezvénysátor elegánsan kialakított, változatosan berendezhető 300 m2-es rendezvényterem, melyet igény szerint dekorálunk. Speciális adottságainál fogva ideális helyszín. A sátor maximális befogadóképessége: 300fő.

Részletek ›
Sári Csárda parkoló

Házias ízek és magyar vendégszeretet várja azokat, akik vissza szeretnének utazni velünk az időben néhány száz évet. A Sári Csárda a Diamant Hotel közelében, könnyen megközelíthető helyen található; a gépkocsival érkező vendégek a Sári Csárdához tartozó parkolót vehetik igénybe.

Részletek ›
Sári Csárda magyaros étterem

Különleges időutazásra hívjuk most Önt. Kérjük sétáljon vissza velünk néhány száz évet és engedje hogy lenyűgözze a puszta páratlan szépsége, élvezze a régmúlt idők békés hangulatát. Házias ízek, búbos kemence és magyar vendégszeretet várja betérő vendégeit. A csárda étterem 140 fő fogadására alkalmas. Hétfőtől szombatig élőzenével kedveskedünk vendégeinknek.

Részletek ›
Sári Csárda tradicionális borospincéje

Történelmi hangulatot idéző tradicionális borospincénk minden szívet megmozgat. Régi korokat idéző pincénk összesen 20-80 fő befogadására Csárdánk pincéjét külön kérésre lezárjuk. Ideális helyszín borkóstolóval egybekötött borvacsorához.

Részletek ›
Sári Csárda Duna-parti terasza

Egyik legkedveltebb helyszín a vízpart közelsége miatt. Látványkemencénk és bográcsozó tűzhelyünk egyedülálló a környéken. (kemence, bográcshely, grillsütő, kerti tűzhely) Üstben, roston, bográcsban készülnek a vendégek szeme láttára a finomságok, kérésre. 130 fő befogadására alkalmasa Duna part teraszunk, ami garantáltan lenyűgöző mindenki számára.

Részletek ›
Kemencék

A kemence az egyik legrégebbi tűzhely, amelyet ember épített. Az ebben elkészített ételkülönlegességek igazi finomságoknak számítanak, össze sem hasonlíthatóak azokkal az ételekkel, melyek konyhai tűzhelyen főttek. A szabadtéri kemencéinkben készült ételeink a régmúlt idők ízvilágát idézi meg.

Részletek ›
Duna-parti stég terasz

A víz közelsége sokakra nyugtatóan hat; segít ellazulni, kikapcsolódni és kreatívabbá tesz. A Duna-parti teraszunk egy kellemes, hangulatos hely, ahová vendégeink újra és újra szívesen visszatérnek.

Részletek ›
Zátonyi Duna-ág, vízi trambulinnal

A Zátonyi Holt Duna-ág Dunaszigetnél található. A Dunasziget a Szigetköz egyik leggyönyörűbb területe, amely természeti adottságainak köszönhetőn rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre és a sportolásra.

Részletek ›
Szigetköz

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet . Ennek gyönyörű tájnak a szívében közvetlen a Duna?parton fekvő Diamant Hotel**** egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.

Részletek ›
Külső vízparti esketések helyszíne

Az Önök életében is eljön a Nagy Nap, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín is való, mi ebben tudunk Önöknek segítséget nyújtani. Duna-parti, 5 hektáros parkunkban lehetőség van polgári esküvői szertartások lebonyolítására, szakképzett és lelkes személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsolja Önöknek ezt a csodálatos ünnepet.

Részletek ›
Dunára néző panoráma finn szauna

A finn szauna egy különlegesen kialakított kisebb vagy nagyobb helyiség, ahol a hőmérséklet 70-100 °C között ingadozik, a levegő nedvességtartalma pedig 10-15% között változik. Emiatt a finn szaunát gyakran száraz szaunának nevezik. A Dunára néző panorámás finn szaunánkban az élmény feledhetetlen.

Részletek ›
Konferenciatermek

Egy céges rendezvény bizonyítottan közelebb hozza a munkatársakat és üzleti partnereket egymáshoz. Szállodánk  a konferencia szervezés mellett különböző in- és outdoor programokat kínál kedves vendégeinek.
A Diamant Hotel elegáns és minden igényt kielégítő helyszínt biztosít bármilyen jellegű rendezvény megtartására. A professzionális kiszolgálás, modern technikai háttér, étel- és ital kínálatunk sokszínűsége és wellness, spa részlegünk biztosítja rendezvényeink sikerét.

Részletek ›
Óriás légvár

Egy születés- vagy névnapi zsúr megszervezése és lebonyolítása nem kis feladat. Ha szeretné, hogy levegyük ezt a terhet a válláról, valamint a lakás is egyben maradjon, gyermeke pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, akkor a Diamant Hotel**** superior Conference, Spa & Family Resort ideális választás.
A programok igény szerint variálhatóak és magukba foglalják a következőket: arcfestés, lufihajtogatás, bűvészműsor, óriás légvár csúszda, vízi trambulin, Dj karaokee partival gyerekdalokkal, kívánságlistával, gyerekkoncert kívánság szerint, vizi torna.

 

Részletek ›
Donau Luxury Suite

Lakosztály típusú szobánk tökéletes azok számára, akik kényeztetésre, kényelemre és eleganciára vágynak a tökéletes a pihenéshez és romantikához. A szoba kellemes színeivel, extra körággyal, modern fürdőszobával hívogatja a látogatókat.

Részletek ›
Prémium kategóriás szobák

Standard prémium szoba
A modern stílusú exlusive kétágyas szobák részben kényelmesen pótágyazható igény szerint. Modern felújított szobáink, mely franciaággyal, illetve széthúzható ágyakkal ellátott.

Prémium Classic szoba
A klasszikus hangulatban berendezett szoba nyugalmával elbűvöl, elegáns, de mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit. Kényelmes elhelyezést biztosítanak két fő számára, szükség esetén alkalmasak kisgyermek elhelyezésére is. 2014-ben felújított szobáink

Részletek ›
0