Szobafoglalás

Vendégkönyv

Horváth Pál
Szuperszónikus a hely! Medence kinn és benn, nagy játszi a gyerekeknek. Édes a személyzet , ízletes ételek. Terasz a part mentén mindegyik helyen! Kerékpározást ne hagyja ki senki és ha teheti kenuzni is menjen el. Egyen a Sári Csárdában finom puha de mégis Ropogós Kacsacombot:)
Szaunázzon párjával az Ámor Kuckóban. Nagyon jó kis hely privát szauna egy privát jakuzzival!
2016. Június 13. hétfő
Barka Barnabás
Tisztelt Vezetőség!
Nagyon kellemes és pihentető napokat töltöttünk szállodájukban. A személyzet barátságos fogadtatása és mosolya már az első percben tudatta velünk, hogy jó helyre érkeztünk. Sok időt töltöttünk a wellness részlegben, hiszen jó időben a külső medencében, még este felé a belső medencében tudtunk fürdőzni. Este a finom vacsora elfogyasztása után nagy sétákat tettünk a parkban és a Duna partján. Volt szerencsénk egy külső esketésbe- igaz csak távolról -bepillantást nyerni, így mi is úgy döntöttünk hogy Önöknél szeretnénk az esküvőnket tartani. Kollégájukkal fel is vettem már a kapcsolatot.
Jövőre ismét találkozunk :)
Üdvözlettel: Barka Barnabás
2016. Június 10. péntek
Péntek Annamária
Kedves Diamant Hotel Csapata!
Köszönöm ezt a csodálatos hétvégét amit a múlt héten szállodájukban töltöttünk családommal!
A duna-parti látvány egyszerűen elvarázsolt. minden este szívesen ültünk ki a teraszra egy koktél társaságába, hogy ezt a látványt kiélvezhessük. Gyermekem a sok gyerek szolgáltatás közül szinte választani sem tudott: Játékterem, Ugri Park, külső játszótér, gyerek medence...egy igazai paradicsomban érezte magát.
Már számoljuk a napokat, hogy ismét visszatérhessünk egy őszi wellness keretében.
Üdvözlettel: Péntek Annamária
2016. Június 10. péntek
DR.LUKÁCS TIBOR
Tisztelt Cím !

Két napot töltöttünk feleségemmel önöknél május közepén.A Hotel elhelyezése kellemes, a vízpart festői, a gyermekeknek jó lehetőségek vannak.
Kellemetlen meglepetés volt.hogy a szállodát éppen tatarozták,a terasz nem üzemelt, olyan félig kész hangulatot keltett. Szobánkban csak egy fürdőköpeny volt bekészítve, többször kellett szólni, hogy a hiányt pótolják. A tetőtéri szoba szűkös, a takarítás felületes.
Hiba, hogy nincs fittness terem, ezért is legalább egy csillagot le kellene vonni.A rercepción, arra, a kérdésre,hogy milyen látnivalók vannak a környéken , azt a választ kaptuk, hogy van a duzzasztómű, aztán más semmi.Ajánlhatnák a Szigetköz számos kis települését ( Halászi, Hédervár, Lipót stb.) valamint Mosonmagyaróvárt és Pozsonyt ezek kb. 30 km-re vannak. .
A reggeli megfelelő, de a vacsorák - ezeken e napokon a kevés vendég miatt menüválasztásos volt- kritikán aluli.Első nap francia hagymaleves néven felszolgáltak egy gyenge minőségű rántott levest, vaddisznó pörkölt helyett körömpörköltet ( szelid disznóból) desszert gyanánt ágyúgolyó konzisztenciájú un. túrófánkot.A második napi vacsora -amit itt nem részletezek, hasonló minőségű volt.
Egyszóval,sok mindenen kell még javítani azért, hogy a **** minőségnek megfeleljenek( vagy a tábláról le kell venni egy csillagot ).
2016. Május 24. kedd
Kovács Irén
Kedves Diamant Hotel!
Kellemes hétvégét töltöttünk el a szállodában családommal. A személyzet kedves és segítőkész. A táj gyönyörű és sok szabadidős program lehetőséget kínál. A vacsora bőséges és nagyon finom volt. A pincérek előzékenyek és nagyon barátságosak. A gyermekem számára az Ugripark felejthetetlen élmény volt.
Jövőben is örömmel fogunk visszatérni Önökhöz.
Üdvözlettel:
Kovács család
2016. Április 25. hétfő
Tóth Erzsébet
Kedves Diamant Hotel személyzete :) És valóban kedves, imádtunk itt lenni. Két kisfiúnkkal töltöttünk itt el áprilisban egy hétvégét. Fantasztikus volt. Jókat ettünk, bowlingoztunk, a gyerekek ugriparkoztak, az időnk is szép volt, így a parkban is rengeteget rohangáltunk :) Füli nyusziról meg alig tudtuk levakarni a srácokat :) A wellness vize kicsit lehetett volna melegebb, bár én elég fázós vagyok, valószínű bennem van a hiba :)

Tök jó volt, visszatérünk!

Üdv.: Tóth család
2016. Április 25. hétfő
Jòsvai
Tisztelt Diamant Hotel
A Dunakiliti Hotel körüli táj tényleg négy csillagos de az önök szállodája ****aluli.Én is szakmabeli vagyok de az alkalmazottak tanulhatnának egy kis modort....Gondolok itt elsősorban a Recepciòn dolgozòkra akik ugye bár fogadják a FIZETŐ vendéget.A Takarìtás is nagyon sivár a takarìtò nő csak a szemét elvitelig jut el a szobába és az is késő délutánra nyùlik.A Felszolgâlòk lassùak és egyálltalán nem segítő készek.Ezt a hotelt sajnos nemtudom egy ismerősömnek sem ajànlani.Nagyon igénytelen a Hotel.
Minősêgi fejlődést kìvánok önöknek.

Tisztelettel:Nagy Család!
2016. Március 28. hétfő
De oliveira Monika
Tisztelt Hölgyem/Uram
Sajnos,nagyon elszomorított amit ebben az "állìtólagos ****csillagos" szállodában tapasztaltam.A dolgozók tiszteletlenek főleg a Recepciòn a fizető vendégekkel és néha még csőbe is akarnák húzni a vendéget ha nem figyel oda.Sajnos ami le lett foglalva önöknél szoba igénytelen piszkos büdös volt ,és nem beszélve arrol hogy 2 eltöltött éjszaka utân kaptuk meg a lefoglalt szobánkat, addig bedugtak minket 2 pici gyerekkel egy sokkal kissebe és ha nem követeljük ki azt ami eredetileg a foglaláson van akkor is ugyan azt az összeget kellett volna megtérìtenünk.Ùgy hogy ezùton figuelmeztetünk mindenkit aki itt akarna megszállni bizonyosodjon meg a szobákrol hogy pontosan azt kapta e meg.A svédasztalos reggeliről is lehetne beszélni ami 9 € /fő és a kávét termoszbol kell kiönteni.A Kiflikről nem is beszêlve amivel majd hogy nem az asztalt lehetne kopogtatni olyan kemény.Szobatakaritás igaz van de csak a szemét kidobásig jutnak el a takarítòk.Sajnos én a kis családommal csak rosszat tapasztaltunk ebben a szállodàban.
2016. Március 27. vasárnap
Nagy Eszter
Tisztelt vezetőség,
ezúton is szeretnénk megköszönni a hétvégét, október 23-25 között voltunk Önöknél férjemmel és kisfiúnkkal. Nagyon tetszettek a gyerekprogramok, üdvözöljük Füli nyuszit :) Nagyon finomakat ettünk, és egy percre sem unatkoztunk. Ajánlani fogjuk mindenkinek.

Üdvözlettel: Nagy család
2015. Október 28. szerda
Horváth Lászlóné
Tisztelt Cím!


Nagyon köszönjük, hogy ilyen csodálatos napokat tölthettünk a Szigetközben!
Gyönyörű táj, UGRI PARK az unokámnak. Hát ez nagyon találó a gyerekeknek. Nem tudták melyik játékhoz fussanak.
Csodaszép Dunára néző szoba, hangulatos Duna parti terasz, ahol a reggeli és a grillezős félpanzió felejthetetlen élménnyel gazdagítja az ideutazókat.
Szomszédban ami a sétányon a Duna partján csak 200 méterre található a hangulatos nádfedeles csárda ahol nagyon jókat ettünk. Ez a komplexum így jó ahogy van. Gyerekes családosoknak tökéletes hely.

Köszönöm a kedves személyzetnek , hogy ilyen élményben volt részünk.
2015. Augusztus 12. szerda
Kővágó János
Tisztelt Uram/Asszonyom!

Meg első házasságomból származó kicsi gyerekeimmel voltam Önöknél közel 7-9 évvel korábban , ha jól emlékszem 3 egymást követő évben, amikor minden szép és jó volt- kivéve a konyhai szellőző bitanag rossz megoldását. Zajos volt akkoriban is.

Idén most második házasságomból származó gyerekemmel mentünk el Önökhöz és valószínűleg a jelenlegi management alatt utoljára.

Noha a szálloda igen sokat fejlődött - medence/wellness részek újragondolása, - a szolgáltatás szinvonal megdöbbentően alacsony volt és ez különösen az F&B területre igaz. Noha fantasztikusnan jó adottságokkal rendelkezik a szálloda, de igazán beiskoláznám a szállodavezetést és/vagy elküldeném más szállodáskba tanulmányútra.

Felhábirító, hogy a reggeliknél - és ez szisztematikus volt minden reggel - nem volt friss pékárú már 9.30 kor egy állítólag 4* besorolású szállodában. Határozott kérésemre, hogy hozzanak valamit volt arca a felszolgálónak egy olyan száraz és szikkadt kiflik kihozni, amivel kopogtatni lehetett az asztalt!!!! Elképzelhetetlenül igénytelen szinvonal!!! A gyümölcslé automata feltötésére volt, hogy közel 10 percet vártunk....
.....kértünk sonka tojást reggelire.... 10-15 perc várakozás után jött a plncér zavartan, hogy bocs, de most mentek át a csárdába tojásért, mert a konyhán nincs. így a reggeli röpke 40 percig tartott. elképeztő!!!!

Az, hogy a konyhai szellőző ugyan olyan hangos volt, mint közel 10 éve, már szót sem emelek. Tömör igénytelenség!!!!

A felszolgáló ifjú fiatalalok abszolút koordinálatlan módon dolgoztak... nem volt irányítás! ..... és olcsó húsnak híg a leve.

Az, hogy ott volt a rahedli napozóágy és ezt a szállóvendégeknek is pénzért adják az a csúcs!!!! ezt nem tudom milyen garantáltan vendég ellenes zseni talaálza ki, de kidobott egy rakást pénzt (ott álltak halomba a napágyak, pénzt nem termeltek, de szerzett egy csomó elégedetlen vendéget. Ez igazi profi vendéglátás.

Az, hogy napi jeggyel bejövő családok igénytelen, zajos módon viselkednek , kicsi gyerekeiken még pelust sem volt és így pisiltek a vizba és ezen jót röhögött az egész széles család, de a szálloda részéről senki sem volt aki felszólította volna őket, szintén a szállodát minősíti. Ezt egy alsó kategóriás strandon még elviseli aki odamegy, de Önöknél????

Elszomorított, amit tapasztaltam....
A feleségemmel végül jól összevesztem, hogy én miért fizettem ki a számlát, amikor ilyen trugymó alacsony volt a szinvonal....

Minőségi javulást kivánok Önöknek!

Tisztelettel,

Kővágó János
2015. Augusztus 10. hétfő
Zámbori Ágnes
Nem tudom mitől 4 csillag superior ez a szálloda? Reggeli svédasztal szegényes, nem beszélve, hogy koszos volt a konyhai kisegítő ruhája aki cserélgette az ételekt, más szállodákba a konyha séfje várja reggelinél a vendégeket, itt még csak nem is üdvözölt senki reggelinél. Ennél is szörnyűbb hogy leszakadt ágy, koszos szőnyeg, kosztól ragacsos ajtók, és nagyon büdös, a fürdőszobába. Világítás is rossz lámpákba az izzó egyik másik világít. A wellness részleg koszos, semmi fertőtlenítés, reggel elsőnek értünk le és az előző nap ott hagyott koszos poharak ételes zacskók ott maradt törülközők reggel is ott hevertek. A szauna reggel 8 kor nyitáskor még nem üzemelt, hol van az hogy a vendég hamarabb leér mint az alkalmazott, máshol csilli rend honol mire a vendég leérkezik, ablakok koszosak  és nézzenek már fel az ablak előtti rácsokon cemtiméteres por lóg, gusztustalan. Fogyasztáskor az asztakohoz leülve koszos
2015. Április 19. vasárnap
Ez a weboldal sütiket használ
Az oldal sütiket használ hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat, hogy elérhetővé váljanak a közösségi média funkciók, és hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Az oldal használatáról gyűjtött adatokat megosztjuk a közösségi média, marketing és elemző partnereinkkel, akik lehet, hogy ezt kombinálni fogják más adatokkal amiket Ön megadott nekik, vagy ők gyűjtöttek Önről azáltal, hogy a szolgáltatásaikat használta.
diamant map
card-1 card-2 card-3 card-4 card-5 card-6 card-7 card-8 card-9 card-10 card-11 card-12 card-13 card-14 card-15 card-16 card-17 card-18 card-19 card-20 card-21 card-22 card-23 card-24 card-25 card-26 card-27 card-28 card-29 card-30 card-31 card-32 card-33 card-34 card-35
Recepció - Hall

./files/other/2015.10.22.11.39.42_1_m.jpg

A Diamant Hotel egyedülállóan csodálatos környezetben, a vadregényes Dunakilitin várja kedves vendéit. A recepciós munkatársaink a nap 24 órájában készséggel állnak Vendégeink rendelkezésére.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem terasza

./files/other/2015.10.22.11.40.36_2_m.jpg

A Duna Korzó éttermünk vízparti terasza, amely nyáron felejthetetlen élménnyel ajándékozza meg vendégeinket. Jó idő esetén grill teraszunk várja az ínyencségre vágyó vendégeket.
 

Részletek ›
Külső élménymedence, csúszdával

./files/other/2015.10.22.11.42.06_3_m.jpg

Mindazok a kedves Vendégeink, akik a forró nyári hőségben felfrissülésre vágynak, a külső élménymedencékben fürödhetnek, ahol egy hatalmas csúszda teszi teljesebbé az élvezetet.

Részletek ›
Duna-Korzó Étterem

./files/other/2015.10.22.11.44.45_4_m.jpg

Diamant Hotelünk első osztályú éttermét ajánljuk, amennyiben eleganciára vágyik.
A nyugodt, elegáns helyszín a szolídabb, beszélgetős ünneplés kitűnő helyszíne.

Részletek ›
Greenfield Pub - angol stílusú pub

./files/other/2015.10.22.11.45.48_5_m.jpg

Hamisítatlan angol stílusban várja szórakozni vágyó vendégeit. Lehetőségek tárháza határtalan a jókedv fokozására: 4 sávos bowling bajnokság, biliárd, csocsó, darts biztosítja a kollégák közös szórakozási lehetőségét.

Részletek ›
4 sávos bowling pálya

./files/other/2015.10.22.11.47.00_6_m.jpg

Hotelünk egyik különlegessége a hozzá kapcsolódó angol stílusú söröző, melyben helyet kapott egy négyállásos amerikai bowling pálya, egy billiárd asztal, darts és asztali foci is.

Részletek ›
Club helyiség, és terasz

./files/other/2015.10.22.11.51.40_7_m.jpg

Klubhelyiségeink ideális hangulatot biztosítanak a kellemes délutáni és esti kikapcsolódáshoz.  Akik a természet szépségeit élveznék inkább, azokat a teraszunkon várjuk.

Részletek ›
Wellness komplexum, belső medencékkel

./files/other/2015.10.22.11.59.51_8_m.jpg

A wellness az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja. A mai kor embere számára kialakított reform-életforma, amely magában foglalja a fittséget és a testi, lelki, szellemi egészséget, ugyanakkor azoknál jóval többet jelent.

Részletek ›
Wellness drink bár

./files/other/2015.10.22.12.05.41_9_m.jpg

Hotelünk wellness részlege tökéletes lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a test teljes regenerálódásához. A wellness hétvégét még élvezetesebbé teszi egy kellemes meleg ital, facsart gyümölcslé vagy egy finom koktél, melyek széles választéka megtalálható wellness drink bárunkban.

Részletek ›
Gyerekmedence, és bébi pancsoló

./files/other/2015.10.22.14.07.04_10_m.jpg

A Diamant Hotel ****, Szigetköz számára fontos, hogy családbarát, gyerekbarát, bababarát szállás legyünk. Bízunk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatásokkal csemetéjének is boldog és vidám napokat tudunk szerezni és ezáltal az együtt eltöltött idő öröme kellemes emlék maradjon a család minden tagja számára.

Részletek ›
Thai masszázs szoba

./files/other/2015.10.22.12.19.15_11_m.jpg

A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során.

Részletek ›
Zárt, őrzött parkoló

./files/other/2015.10.22.12.34.25_12_m.jpg

Aki ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére, számos olyan élménnyel gazdagodik, ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket és pihenteti a testet. Ennek a gyönyörű tájnak a szívében fekszik a Diamant Hotel****, amely valóságos ékszer a természetet kedvelők köreiben. Hotelünk tágas és őrzött parkolórésszel rendelkezik.

Részletek ›
Füli ugriparkja, kétszintes játszóház

./files/other/2015.10.22.12.42.48_13_m.jpg

A kétszintes játszóház minden korosztály számára kalandos szórakozást ígér. Számtalan élményt kínál a függőhíd, a boksz zsák, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence és mászófal.

Részletek ›
Homokos Duna-parti strand, vízi biciklikkel, kajakokkal

./files/other/2015.10.22.12.47.45_14_m.jpg

A Duna-parton fekvő Diamant Hotel**** igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők körében; csodálatos teret biztosít strandoláshoz és a vízi sportokhoz.

Részletek ›
Duna-parti csúszda

./files/other/2015.10.22.12.54.54_15_m.jpg

A teljességre törekszünk, ezért igyekszünk a babák-gyermekek kényelméről, védelméről, öröméről is gondoskodni, mialatt az anyukák és az apukák is megkapják a pihenéshez, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz szükséges nyugalmat.

Részletek ›
Hatalmas játszótér, fa játékokkal, trambulinnal

./files/other/2015.10.22.12.59.18_16_m.jpg

A hotel 5 hektáros parkját az épület elzárja a forgalomtól, így a kert pompás színteret biztosít a játéknak és a hatalmas játszótéren kedvükre szaladgálhatnak a lurkók. A szabadban korszerű homokozók, csúszdás faerődítmény, mászókák, kisházak, hinták, trambulin és óriáscsúszda várja a gyerekeket.

Részletek ›
Röplabdapálya

A röplabda izgalmas csapatjáték, amelyben a labdát a pálya közepén kihúzott hálón keresztül az ellenfél oldalára kell ütni. A röplabda gyors és sokoldalú mozgást igényel, ezért igen közkedvelt a fiatalok körében. Az igényesen kialakított röplabdapályánk még élvezhetőbbé teszi a játékot.

Részletek ›
Teniszpálya

A 19. század egyik legnépszerűbb sportága ma is óriási népszerűségnek örvend; előszeretettel űzik a fiatalok és idősek is egyaránt. A tenisz ma már olimpiai sportág. Kiváló minőségű teniszpályáink élvezetes játékot biztosítanak minden játszani vágyó vendégünknek.

Részletek ›
Tűzrakó, bográcsozó hely

A magyar konyha egyik kihagyhatatlan finomsága a bográcsban elkészített gulyás. A hotel erre a célra kialakított tűzrakó és bográcsozó helyet biztosít a vendégeinek, akik maguk is szeretnének megpróbálkozni e különleges ínyencség elkészítésével.

Részletek ›
Noel bárkája, kisállat simogató

./files/other/2015.10.22.13.13.47_20_m.jpg

Nincs olyan gyerek, aki ne szeretné az állatokat. Van viszont sok, aki bármennyire szeretné, nem teheti meg, hogy kis kedvencet tartson a lakásban, házban. Állatsimogatónkban találkozhatnak a gyerekek számos ritkaságnak számító állattal, többek között mini ló, kameruni törpekecske, juh és természetesen a baromfiudvar lakói - Noel bárkája elnevezéssel.

Részletek ›
Diamant Rendezvénysátor

./files/other/2015.10.22.15.24.45_21_m.jpg

A Hotel páratlanul szép parkjában található fixen telepített hűtött- fűtött rendezvénysátor elegánsan kialakított, változatosan berendezhető 300 m2-es rendezvényterem, melyet igény szerint dekorálunk. Speciális adottságainál fogva ideális helyszín. A sátor maximális befogadóképessége: 300fő.

Részletek ›
Sári Csárda parkoló

./files/other/2015.10.22.15.42.17_22_m.jpg

Házias ízek és magyar vendégszeretet várja azokat, akik vissza szeretnének utazni velünk az időben néhány száz évet. A Sári Csárda a Diamant Hotel közelében, könnyen megközelíthető helyen található; a gépkocsival érkező vendégek a Sári Csárdához tartozó parkolót vehetik igénybe.

Részletek ›
Sári Csárda magyaros étterem

./files/other/2015.10.22.15.50.07_23_m.jpg

Különleges időutazásra hívjuk most Önt. Kérjük sétáljon vissza velünk néhány száz évet és engedje hogy lenyűgözze a puszta páratlan szépsége, élvezze a régmúlt idők békés hangulatát. Házias ízek, búbos kemence és magyar vendégszeretet várja betérő vendégeit. A csárda étterem 140 fő fogadására alkalmas. Hétfőtől szombatig élőzenével kedveskedünk vendégeinknek.

Részletek ›
Sári Csárda tradicionális borospincéje

./files/other/2015.10.22.15.54.15_24_m.jpg

Történelmi hangulatot idéző tradicionális borospincénk minden szívet megmozgat. Régi korokat idéző pincénk összesen 20-80 fő befogadására Csárdánk pincéjét külön kérésre lezárjuk. Ideális helyszín borkóstolóval egybekötött borvacsorához.

Részletek ›
Sári Csárda Duna-parti terasza

./files/other/2015.10.22.16.00.24_25_m.jpg

Egyik legkedveltebb helyszín a vízpart közelsége miatt. Látványkemencénk és bográcsozó tűzhelyünk egyedülálló a környéken. (kemence, bográcshely, grillsütő, kerti tűzhely) Üstben, roston, bográcsban készülnek a vendégek szeme láttára a finomságok, kérésre. 130 fő befogadására alkalmasa Duna part teraszunk, ami garantáltan lenyűgöző mindenki számára.

Részletek ›
Kemencék

./files/other/2015.10.22.16.11.17_26_m.jpg

A kemence az egyik legrégebbi tűzhely, amelyet ember épített. Az ebben elkészített ételkülönlegességek igazi finomságoknak számítanak, össze sem hasonlíthatóak azokkal az ételekkel, melyek konyhai tűzhelyen főttek. A szabadtéri kemencéinkben készült ételeink a régmúlt idők ízvilágát idézi meg.

Részletek ›
Duna-parti stég terasz

./files/other/2015.10.23.08.34.36_27_m.jpg

A víz közelsége sokakra nyugtatóan hat; segít ellazulni, kikapcsolódni és kreatívabbá tesz. A Duna-parti teraszunk egy kellemes, hangulatos hely, ahová vendégeink újra és újra szívesen visszatérnek.

Részletek ›
Zátonyi Duna-ág, vízi trambulinnal

./files/other/2015.10.23.09.14.57_28_m.jpg

A Zátonyi Holt Duna-ág Dunaszigetnél található. A Dunasziget a Szigetköz egyik leggyönyörűbb területe, amely természeti adottságainak köszönhetőn rengeteg lehetőséget kínál a pihenésre és a sportolásra.

Részletek ›
Szigetköz

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet . Ennek gyönyörű tájnak a szívében közvetlen a Duna?parton fekvő Diamant Hotel**** egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.

Részletek ›
Külső vízparti esketések helyszíne

./files/other/2015.10.23.09.27.49_30_m.jpg

Az Önök életében is eljön a Nagy Nap, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. A gyönyörű ünnephez tökéletes helyszín is való, mi ebben tudunk Önöknek segítséget nyújtani. Duna-parti, 5 hektáros parkunkban lehetőség van polgári esküvői szertartások lebonyolítására, szakképzett és lelkes személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy felejthetetlenné varázsolja Önöknek ezt a csodálatos ünnepet.

Részletek ›
Dunára néző panoráma finn szauna

./files/other/2015.10.23.09.49.07_31_m.jpg

A finn szauna egy különlegesen kialakított kisebb vagy nagyobb helyiség, ahol a hőmérséklet 70-100 °C között ingadozik, a levegő nedvességtartalma pedig 10-15% között változik. Emiatt a finn szaunát gyakran száraz szaunának nevezik. A Dunára néző panorámás finn szaunánkban az élmény feledhetetlen.

Részletek ›
Konferenciatermek

./files/other/2015.10.23.09.55.18_32_m.jpg

Egy céges rendezvény bizonyítottan közelebb hozza a munkatársakat és üzleti partnereket egymáshoz. Szállodánk  a konferencia szervezés mellett különböző in- és outdoor programokat kínál kedves vendégeinek.
A Diamant Hotel elegáns és minden igényt kielégítő helyszínt biztosít bármilyen jellegű rendezvény megtartására. A professzionális kiszolgálás, modern technikai háttér, étel- és ital kínálatunk sokszínűsége és wellness, spa részlegünk biztosítja rendezvényeink sikerét.

Részletek ›
Óriás légvár

Egy születés- vagy névnapi zsúr megszervezése és lebonyolítása nem kis feladat. Ha szeretné, hogy levegyük ezt a terhet a válláról, valamint a lakás is egyben maradjon, gyermeke pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodjon, akkor a Diamant Hotel**** superior Conference, Spa & Family Resort ideális választás.
A programok igény szerint variálhatóak és magukba foglalják a következőket: arcfestés, lufihajtogatás, bűvészműsor, óriás légvár csúszda, vízi trambulin, Dj karaokee partival gyerekdalokkal, kívánságlistával, gyerekkoncert kívánság szerint, vizi torna.

 

Részletek ›
Donau Luxury Suite

./files/other/2015.10.23.10.28.22_34_m.jpg

Lakosztály típusú szobánk tökéletes azok számára, akik kényeztetésre, kényelemre és eleganciára vágynak a tökéletes a pihenéshez és romantikához. A szoba kellemes színeivel, extra körággyal, modern fürdőszobával hívogatja a látogatókat.

Részletek ›
Prémium kategóriás szobák

./files/other/2015.10.23.10.39.10_35_m.jpg

Standard prémium szoba
A modern stílusú exlusive kétágyas szobák részben kényelmesen pótágyazható igény szerint. Modern felújított szobáink, mely franciaággyal, illetve széthúzható ágyakkal ellátott.

Prémium Classic szoba
A klasszikus hangulatban berendezett szoba nyugalmával elbűvöl, elegáns, de mégis lüktető stílusával rabul ejt mindenkit. Kényelmes elhelyezést biztosítanak két fő számára, szükség esetén alkalmasak kisgyermek elhelyezésére is. 2014-ben felújított szobáink

Részletek ›
0