Szobafoglalás

Köszöntjük Önt szállodánk honlapján!

Nagy örömünkre szolgál, hogy virtuális látogatást tesz szállodánkban.

Kedves Vendégeink, hotelünk 2015.12.24-én és 25-én zárva tart.

Aki ma ellátogat a Szigetköz csodálatos vidékére csupa olyan élménnyel gazdagodik ami kellemes a szemnek, nyugtatja a lelket, pihenteti a testet . Ennek gyönyörű tájnak a szívében közvetlen a Duna–parton fekvő Diamant Hotel**** egy igazi ékszer a gyönyörű környezetet kedvelők köreiben.

Diamant hotel

A Diamant Hotel, Szigetköz**** rendkívül kedvező elhelyezkedésének és Duna-parti fekvésének köszönhetően a szomszédos országokból érkező vendégek körében igen magas népszerűségnek örvend, szállodánk Bécstől 70 km-re, Pozsonytól mindössze 25 km-re helyezkedik el. Belföldi vendégeink Budapest vagy Győr felől az M1-es autópályán juthatnak el legkönnyebben a Mosonmagyaróvártól alig 10 km-re fekvő Dunakilitire.

Vízparti park - Diamant Hotel

A Diamant Hotel, Szigetköz**** egy 4000 m2 alapterületű épületegyüttes, ami egy 5 hektáros vízparti területen helyezkedik el. Elegáns kialakítású, baba- és gyerekbarát szállodánkban 58 klimatizált, LCD televízióval, minibárral és Internet-csatlakozási lehetőséggel felszerelt szoba áll rendelkezésükre.

A manapság divatos wellness kezelések széles skálája is megtalálható szállodánkban, 150 fős konferenciatermünkben és 4 különálló tárgyalónkban ideális környezetet biztosítunk céges rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák számára, éttermeinkben a magyaros és a nemzetközi ízek kedvelői is megtalálják kedvenc fogásaikat.
Magyarország előkelő helyet foglal el a fogászati turizmus térképén, a Mosonmagyaróváron található Diamant-Dent Fogegészségügyi Intézet & Szépségszalon szeretettel várja kikapcsolódni vágyó pácienseit egész Európából.
Honlapunkon részletes tájékoztatást kaphat szállodánk szolgáltatásiról, a folyamatosan frissülő, aktuális program- és csomagajánlatainkról.

Füli Ugriparkja a Diamant Hotelben

Füli Ugriparkja 2 szintes játszóháza
Új szolgáltatással bővült szállodánk gyermekparadicsoma.

A kétszintes játszóház minden korosztály számára kalandos szórakozást ígér. Számtalan élményt kínál a függőhíd, a boksz zsák, a bóják, szivacs figurák, egyensúlyfejlesztő forgó hengerek, csúszda és a színes műanyag labdákkal töltött medence és mászófal. A kisebbeket a Baba-Mama sarok hívja önfeledt szórakozásra. Játszóházunk minden nap nyitva tart.

Egész napos belépőjegy árak:
Gyerek: 1.500 Ft
Kísérő: 1.000 Ft

Welness - Diamant Hotel

Wellness részlegünk külsős vendégeink előtt is nyitva áll.
Wellness belépők:
(korlátlan élménymedence és szauna használattal)

Felnőtt egész napos 3.300 Ft /fő
Felnőtt-félnapos (15 órától) 2.000 Ft /fő
Gyermek belépőjegy (0-14 éves korig) 1.700 Ft /fő
Családi-egész napos (2 felnőtt, 1 gyerek) 6.900 Ft
Családi-fél napos (2 felnőtt, 1 gyerek) 4.900 Ft

Bízunk benne, hogy weboldalunk felkelti érdeklődését és hamarosan személyesen is köszönthetjük Önt Dunakilitin.